Home Дейности

 

 

УБЕЖИЩЕТО   МАМИНА  КЪЩА
И ДЕЙНОСТИТЕ ЗА ДЕЦАТА


Чертаене и боядисване
             На големи листове, върху малки листа всяка дете прави
        своя шедьовър. С моливи, пастели, пръст бои, свободата на изразяване! Първите следи от себе си остави върху листа на
                   Първото представяне пред света!!!!!!!

УЧИМ ПЕСНИЧКИ
Използваме ръцете и краката си, за да вдигаме шум, използваме цялото си тяло, за да пеем и да имитираме песни ... песни може да се играе по толкова много начини!!!!!!!!!!

ДА ИГРАЕМ С КНИГИТЕ
На книгите сърфираме, галимги ... след това им разглеждаме картинките и да слушаме истории ... Това е хубаво да седим близо заедно всички легнали на килимчета, разглеждаме заедно и  слушаме гласа на някой, който разказва една история!!!!!!!!!!!!

ДА СЕ НАУЧИМ ДА РАСТЕМ
Ходим, след това ядем, а след това отиваме във тоалетната и се опитваме да се събличаме - обличаме ... сами и да поспим! В Мамината къща ще научим много неща, с всички малки приятели и едновременно с това израстваме като личности!!!!!!!!!!!!!

ЕДИН ДЕН И В КУХНЯТА
Всички деца обичат да се мажат и да готвят с различни материали, манипулират форми и правят произведения. Защо не се опита да направи пица, хляб или бисквити?!!!!!!!
Да играем с различни материали:
Царевично брашно, бяло брашно, цветна хартия, салфетка, тесто, тесто сол, са някои от материалите, с които се манипулира, можете да играете, ... творчески.

ГИМНАСТИКА
Ходи, бягай, бягай, пълзи с помощта на специални инструменти, като кръгове, кубове, пръчки, блокове. Забавляваме  се и развиваме потенциала и възприятието си!!!!!!!!!!!!
Много от предложените дейности, насърчават  развитието при всяко отделно дете, показват  потенциала - езиково, логично, познавателно, творчески и моторно, който характеризира детето през първите години от живота си.
Ние прилагаме всяка от тези дейности, а и много други допълнителни за да накараме децата хем да се занимават, хем да играят и да се развиват.Copyright © 2012. Всички права запазени.


WebDesign with DesignMore

Последвайте